Kjøleskap markedsanalyse

Kjøleskap markedsanalyse

Covid-19 Outbreak genererer vekstmuligheter i kommersielle kjøleskapindustrier

Oversikt

Det kommersielle markedet for kjøleutstyr forventes å nå 37 410,1 millioner dollar, med sterk etterspørsel spesielt fra matvaresektoren. Koronaviruspandemien vil sannsynligvis ha en marginal innvirkning på industrien ettersom applikasjoner i helsevesenet og mat og drikke opprettholder vekst gjennom kriseperioden. På den annen side vil forstyrrelser i leverandørkjeder for komponenter og kjølemedier være utfordrende for markedsaktørene.

"Strenge regler knyttet til å kontrollere miljøpåvirkningen av skadelige kjølemidler som bidrar til global oppvarming, gir store vekstmuligheter til det verdensomspennende kommersielle kjøleutstyrsmarkedet, når det gjelder utslipps- og ytelsesstandarder, gjennom hele prognoseperioden," sier FMI-studien.

Viktige takeaways

• Reach-in-enheter er fortsatt svært etterspurte, hovedsakelig drevet av etterspørsel fra næringsmiddelindustrien.

• Matprosessering og produksjonssøknader bidrar betydelig til inntektene på grunn av skjevhet mot erstatning og lite vedlikehold.

• Nord-Amerika er fortsatt en viktig bidragsyter til det globale kommersielle kjøleutstyrsmarkedet, med store infrastrukturinvesteringer i detaljhandel og næringsmiddelindustri.

Drivfaktorer

• Streng implementering av matkvalitets- og sikkerhetsbestemmelser i detaljhandel og matservicevirksomhet er en viktig innflytelse på markedsvekst.

• Innovasjoner innen miljøvennlige komponenter og kjølemediekjemikalier styrker utsiktene til salg og adopsjon.

Ledende begrensninger

• Høy installasjonskostnad for nytt kjøleutstyr er en viktig faktor som reduserer salgstallene.

• Lang levetid og lave erstatningsgrader for kommersielt kjøleutstyr begrenser inntektsstrømmene.

Koronaviruspandemien vil ha en moderat innvirkning på driften i den kommersielle kjøleutstyrsindustrien, hovedsakelig på grunn av forstyrrelser i forsyningskjeder og begrenset produksjon av kjemikaliekjemikalier og essensielle komponenter. I tillegg vil etterspørselen sannsynligvis også bli rammet av lukkede næringsmiddelvirksomheter under pandemien.

Imidlertid vil industrien sannsynligvis dra nytte av sterk etterspørsel i viktige segmenter som næringsmiddel- og drikkevareindustrien, helse- og legemiddelsektoren og logistikkmarkedet, noe som vil minimere tap i denne perioden vesentlig, og hjelpe en jevn gjenoppretting.

Konkurranselandskap

Noen av de ledende aktørene som deltar i det kommersielle markedet for kjøleutstyr, er AHT Cooling Systems GmbH, Daikin Industries Ltd., Electrolux AB, Carrier Corp., Whirlpool Corp., Dover Corp., Danfoss A / S, Hussman Corp., Illinois Tool Works Inc., og Innovative Display Works.

Aktører i det kommersielle kjøleutstyret søker strategiske utvidelses- og anskaffelsesaktiviteter for å utvide porteføljer og produksjonskapasiteter i et intenst konkurransedyktig markedsscenario.

For eksempel har Daikin Industries Ltd kunngjort at de har til hensikt å kjøpe AHT Cooling Systems GmbH til en verdivurdering på 881 millioner euro. Keep Rite Refrigeration er i samarbeid med Long view Economic Development Corp. for utvidelse av et 57.000 kvadratmeter stort produksjonsanlegg for US $ 4,5 millioner. Demarkbasert Tefcold kunngjorde kjøp av kjølegrossist Nosreti Velkoobchod for å øke distribusjonen i Tsjekkia og Slovakia.

De ledende aktørene i det kommersielle kjøleskapsmarkedet har også fokusert på produktlansering, partnerskap og samarbeid som en nøkkelstrategi for å få betydelig markedsandel globalt.

Strategi

• Den overordnede utviklingsretningen forblir den samme - Feltet med kommersiell kjøling er fortsatt i ferd med å bygge et trygt økosystem, for effektivt å opprettholde kjøleprosessen og tilby sunne og fordelaktige produkter til menneskeheten. Optimalisering av ny teknologi og fordelene som oppnås ved dem, vil reservere både miljøet og markedstilbudene sammen med deres strategiske prosesser.

• Hvordan å reagere på koronavirus kan påvirke fremtidige 5 år i markedsstatus for produsenter og merkevarer. Å holde kostnadene så lave som mulig er et must. Under ustabil økonomi har virksomheten en tendens til å holde tilstrekkelig kontantstrøm og nekter å velge fancy eller dyre maskiner. Derfor er det viktig for kjøleskapsprodusenter å velge kostnadseffektivt mens de er av god kvalitet. Leverandør som Tauras Tech LED Driver for belysning med kjølt utstyr, gir deg profesjonell og tilpasset LED-driverløsning. De spesialiserte seg i vanntett LED-driver / strømforsyning i 22 år, leverandør av Coca cola, Pepsi, Imbera, Metalfrio, Fogel, Xingxing, Panasonic og andre internasjonale kjøleskapmerker. 


Innleggstid: Jan-23-2021